martvandewiel.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Wie is de Jongerius van Zuidoost?

  De besluitvorming van het kabinet met betrekking tot de economische en financiële crisis zou wel eens navolging kunnen krijgen in Zuidoost. Het probleem niet oplossen maar doorschuiven zou ook wel eens kunnen gebeuren met de woningbouwplannen in Gaasperdam. Starten met de niet of minder ter discussie staande locaties en dan over een jaar of twee maar eens kijken hoe de markt en de crisis zich ontwikkeld heeft. VVD en pvda zouden kunnen denken dat ze door deze opstelling voorkomen dat ze bij de komende verkiezingen worden afgestraft in Gaasperdam en dat de kiezers massaal kun stem zullen geven aan bijvoorbeeld OZO. Dat zal ijdele hoop zijn, want de kiezers in Gaasperdam zijn niet gek. Alleen al het durven denken aan bebouwing op de Zuidoever van de Gaasperplas en in het Centraal park is reden genoeg om afgestraft te worden.

   

  Een vergelijking met het handelen van de regering roept ook de vraag op wie de Agnes Jongerius van Zuidoost is. Wie het weet mag het zeggen.

   

  Zie ook de website van OZO.

   

  Ps

  Aanstaande zaterdag gaat het DB polderen in Gaaserdam, komt allen naar het sportcentrum van Henny Pleizier, aanvang 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
   
  Toekomst Gaasperdam?

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl